perjantai 7. joulukuuta 2012

Kuulumisia! :) Jaksakaahan lukee! xD

Moikka! Päätin kertoo mitä on  tässä välillä tapahtunu. Eli meillä oli koulun itsekkyyspäivän ( itsenöisyyspäivä) juhlat tiistaina, ja jouduttiin orjiksi :D Kuorruttamaan kakkua, kattamaan pöytää, laittamaan kakkua pöytään, tarjoilemaan kahvia ymsyms.. :)
Esitin siellä kynttilätanssin. Musiikkina toimi kappale Punaisen ruusun balladi. Älä mee etsimään youtubesta, ei löydy sieltä! :D
Olihan se ihan kivaa esittää se, vaikka pitikin tunkee hame housujen sisään, niin että näytti että miulla olis valtava paakkuperse... ;) 
Jännitti niin että meinas ihan kynttilä tärinästä sammua! Mutta kyl oli kuulemma hyvin kuitenki menny. Toivottavasti...

Keskiviikkona oli sitten tanssit Savonlinnassa! :) Siellä oli ihanaa! Sain tanssia 'erään' kanssa ja meilä oli tosi hauskaa! Kerron kaiken. Aluks taksissa oltiin vaan minä ja Tuomas, mut ihmettelin kun kierrettiin koululle. Sitten tajusin et myö käydään muut oppilaat taksiin kans! Melkein kaikki oli kyydissä mutta sitte yks Pasi jänisti. Niin minä sanon, se sano että sille tuli paha olo, mut minä en usko tommosiin selityksiin :D 
Ei kyllä hirveesti harmittanu et se ei tullu, kun meillä on mahtavaa ilmankii! :)
'Eräs' näytti TOSI hyvältä suorissa housuissaan ja paidoissaan! <3 Ja se oli NIIN lutunen miulle! Sitte kun mentiin sinne tansseihin niin jostain syystä myö saatiin ohittaa muut siinä jonossa...? Ja sitte piti mennä kättelemään jotain tyyppejä(?) ja sanoo oma nimi ja koulu. Ja sitten mentiin eteenpäin ja saatiin mehudrinkit! Sitten tuli jotain videoo ymsyms. Ja 'eräs' ilmottautu vapaa ehtosesti miun tanssipariks siellä :) Iiiihanaa! Tanssittiin 3 tanssia ja lähettiin syömään. Siitä en kerro enempää kun täällä on muutamia lukijoita jotka mie tunnen heheh :D 
Sitten mie en edes tajua mitä niin hauskaa siinä oli, mutta mie naureskelin 'erään' vitsille pitkin aikaa...? Kun reksi oli sanonu et pöydästä lähetään samaan aikaan, niin sitten yks Samu sano et " ootakee! Mie juon tän mehunnnn! ÄÄÄ!" Niin mie vaan " HEIPPA SAMU! " 
Ja sitten kehiteltiin vitsi et mitä sanottas rehtorille kun se kysyy taas koululla " missäs samu muuten on" Ja siihen tuomas keksi " Jäi tulemaan" :D Mie nauroin NIIN paljon! Kuvittelin tilanteen ja.... hehhehehe naurattaa yhä xD Sitten kun myö lähettiin niin ku meillä oli kauheen kylmä, niin kaikki rupes juoksemaan! Sitten mie jäin Savonlinnalaisen taakse, ja jäin jälkeen. Sillon miulle riitti! Aattelin vaan 'kerranhan sitä ellää' ja juoksin korkkareilla läpi 15 cm hangen :D Tuli kyllä aika vapaa olo, pitää myöntää! Kokeilkaa ihmeessä! :DD
Kun oltiin päästy taksiin, reksi tuli kysymää halutaanko myö mennä kaupungille, kaiki oli silleen 'JOOOOOOOOOOOOOO!!!'
Saatiin käydä citimarketissa. Kävin siellä Maijun, Iidan ja muitten kanssa. 
Sitten kaikki osti pajon ES, ja mie sitten sanoin etten ollu ikinä maistanukkaan sitä. Pojat järkytty siitä, ja Voitto lupas miulle omastaan pohjat, ja Samu ekat. Kun olin maistanu sitä ja näyttäny ihan tarpeeks selvästi miten hyvää se on, Iidakiin sano et mie saan siltä hörpyn. Sitten myö oltii menossa takasin taksiin kun nähtiin siinä sellanen köyhä kerjäläinen. Aattelin vaan että ihan ok, kunhan pysyy noin kaukana keräämässä tupakoitasa sieltä maasta. Sitten kun siinä oli koko luokka, niin se tönäs minuu, ja tuli meijän luokse siihen sanomaan jotain " djjoo tjuuoo havve smmooookhnoe thoe mha sikhareothe? Fhira? Mie tajusin mitö se sano " Do you have smoke to my sicarette ( kirjotetaaks se noin?? :D ) ? Fire ? Mie sitte suomensin et " tulta, se tarvii tulta tupakkaan" 
Kun ne tajus nin sanottiin vaan, " we don't have any..." Se lähti kiroillen pois. mentiin taksiin, ja mie olin itkee miten sulonen luokka oli! Voitto sano "Hei miulla olis idea! Entä jos  myö annetaan nää tölkit Elisalle niin se saa yhen ES? "  Sitten kaikki oli silleen JOO! Mie olin ihan fiiliksissä :)
Mie sitte sain ne tölkit ja 'eräs' ja Maiju lähti palauttamaan niitä miu kaa. Sitten kun Maiju kysy et käykö joku sitä ES? Ja sano ettei se ainakaan jaksa, ja miekiin sanoin etten jaksa nyt, kun täys maha painaa liikaa:D Sitten tiedätte kyllä kuka sano " mie voin hakkee! " Olin silleen AAAWWSS!! ( ne on toisessa päässä kauppaa) Ja sitten päästiin kaupalta taksiin ja päristiin! Päristiin niikun ei enne ikinä! Se oli mahtavaa! :) Miulla oli kamera mukana, niin päätin ottaa kuvia kaikista tyhmät ilmeet naamalla! 
Miulla on ihania muistoja siitä päivästä! :) Tuli ikävä kun ne lähti sitten kotia yks kerrallaan :( 
Pitää sanoo, että miulla on PARAS luokka! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti