torstai 7. kesäkuuta 2012

APUVA!

Souu.... AUTTAKEE!!! Meille tuli viimeks musiikin tunnilla kottiintehtäväks sellanen laulu, se pitäs suomentaa! Siinon jotain : Ziwele mama, ziwelewele mama, ziwele mama, ziwelewele mama. Mut siinon siin toises( juu..., niitä on 2! ) jotain tälleen. Watuo o sing alalaluu, -"- , Watu,watu,faifai watu, watu
Klemasio watuo, sing alalaluu, watu


saanen kysyä teiltä nyt vain anteeksi että: MITÄ VITTUA!!???!?
Mistäs mun pitäs tietää tommonen suomennettuna???
Tänään muuten oli oikein MAHTAVA (>=S) päivä! Sattu ihan niinkin paljon polven et välkäl romahin kyykkyyn itkemään. Vtuttikin sen verran! Matikan tunnil sain taas kuunnnella samaa psskaa: "VOI HYVÄNEN AIKA KUN TYÖ ETTE OPI!!! MITEN SE VOI ELISA OLLA SIULLA TÄLLÄSET VIELÄ TÖKKII?? ESkari LASkuja!" Teki niin mieli sanoo: NO ANTEEKS JOS OON NIIN HEMMETIN SURKEE VAAN SEN TAKII ET EN LASKE 2 SEKUNNISSA!
Ja se on  NIIIIN ärsyttävää kun jos sannoo yhen krran väärin ni jo se alkaa se saarnaamine!  Onkohan sekin kuullu sanonnan: Virheistä oppii!?
Kun mietihhän et sä oisit surkee matikas ja yrittäsit oppii, ja sun vieres yks aivoton paskiainen häisitsee ja vittuilee IHAN TAHALLAAN , ja sit kun et voi ees keskityy niin pamautetaan lasku eteen ja kun yrität miettii niin ope alkaa jo käydä kärsimättömäks ja äkkii vaan sanot miten äkkiarvaamal luulet se olevan, no, miten siinä käy, tajuut mite se lasku oikeesti menee , mut et kerkee enää; Ope alotti jo päivittäisen saarnan!
Tollasta on mun JOKA HITON matikan tunti! Welcome to my world, u are just getting to start to know it... en tiijä meniks oikein mut WHO CARES? Jos joku välitää nin yks hailee... :) 


Arvatkeepas mitä mussukat?  Mun koirassa on kennelyskä! Se on ihan kauhee! Aluks se oli toises ja nyt se on siin tyttökoiras!  Sillä se on paljon pahempi! Yskii kauheesti ja yleesä siin oksennetaan limaa mut ei oo kumpikaa oksentanu ainakaa viel... <=I
Laitan viel pari kuvaa jos saan ladattuu uudest kännyst ;) 





Mun kauniit suihkun jälkeen' kampaukset ;D

Täs tää halloween kisuasu :)




Mut meen nyt nauttii sitä kaakaota : p Ja koht alkaa 
simpsonitkin :) Heippa söpöläiset! <3
ps. viel yks IHANA kuva:
jos sen sais vielä tuolta kakistettuu kännykästä ulos....... murrhhh...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti